Home

Erkélyjelenet angolul

Fordítás 'Juliet' - Szótár magyar-Angol Glosb

 1. Ellenőrizze a (z) Juliet fordításokat a (z) magyar nyelvre. Nézze meg a Juliet mondatokban található fordítás példáit, hallgassa meg a kiejtést és tanulja meg a nyelvtant
 2. Magyar: ·(építészet) Az erkély az épület homlokzati síkjától kinyúló, szerkezetileg rendszerint konzolos, függesztett, vagy pontszerűen alátámasztott kialakítású és helyiséghez közvetlenül csatlakozó külső tartózkodó tér.[1]··↑ Az országos településrendezési és építési követelményekről: Fogalommeghatározáso
 3. Rómeó és Júlia erkélyjelenet témájú régi, szép tűgobelin eladó.Méretei: 34 x 41 cmKeret mérete: 54 x 64 c

Az angol nyelvben a Rómeó név a férfi szerető szinonimájává vált. A darabot már Shakespeare idejében is parodizálták, Henry Porter Two Angry Women of Abingdon (1598) és Thomas Dekker Blurt, Master Constable (1607) művében egyaránt van erkélyjelenet, melyben a szűzies főhősnő trágár szójátékokba bocsátkozik Az angol reneszánsz színház és dráma. 2020.07.31. AltaBlog Irodalom 0. A Globe Színház a reneszánsz korban. Kép forrása: Wikimedia Commons. A 16. századi Angliában jelentősen megnőtt a polgárság szerepe, s a 17. században elérte fénykorát. A polgárság megerősödött, Anglia pedig vezető hatalommá vált, gazdag ország. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

erkély - Wikiszótá

Az angol reneszánsz drámában elsősorban a tér és idő kezelése, a hangulati ellentétesség, a hangelemek kevertsége őrződött meg. Az angol drámát mégis az tette naggyá, hogy nem ragaszkodott mereven a szabályokhoz. Bonyodalom: a két fiatal megismerkedése, erkélyjelenet, titkos esküvő. Az első két fordítás nehézkesebbnek hat , a szépirodalom igényes nyelvhasználata, pl. a fertezett, sarj szavak megnehezítik a megértését. Ám Varró Dániel 2006 -os fordítása sokkal könnyebbnek, de mégis tartalommal telinek tűnik! A mai nyelvhasználat jellemzőit fedezhetjük fel: pl Az angol királynő több mint 40 éven át ült Anglia és Írország trónján. Nevéhez fűződik a nagy ellenfél, a spanyol armada (hajóhad) szétverése. a halálban egyesülő szerelmesek, az erkélyjelenet, a hajnali búcsúzkodás gesztusa mind ide tartoznak. Halálban egyesülő szerelmesek A középkorban az öngyilkosokról azt. Erkélyjelenet. Szín: Erkély Júliáék házában. Sűrű kert, nagy fák, kis bokrok, pókok, hangyák nagy számban. Júliáéban fogsor. Tücsökszó hallik. Júlia is hall. Nagyot. Ezért Rómeó nem is bújkál a kertben, hanem nyíltan és ittasan közelít. Júlia sápadtan és másnaposan megjelenik az erkélyen. Júlia: De szép.

Rómeó és Júlia erkélyjelenet témájú tipoen gobelin

elbocsájt erkélyjelenet folyjon B, C le-ge-lő-re Vesz-prém Sha-kes-pe-a-re A boxol allegórikus alagsor C Csak akkor jár a pont, ha valamennyi helyes formát felismeri! törvényszerűségeiről angol nyelven beszélt, így előadása hozzáférhető volt azok számára is, akiknek nem magyar volt az anyanyelve Esettanulmány: Kis magyar pub-történelem - esettanulmány megoldás A családtagok közötti feszültség akkor hágott a tetőpontjára, amikor Harryék Oprah Winfrey-nek adtak exkluzív interjút. Me­ghan azt állította, a rá nehezedő óriási nyomás miatt öngyilkos gondolatai támadtak, mégsem kapott megfelelő segítséget a királyi udvartól. Harry azt is elárulta, féltette családját, hogy.

Kiselejtezett frizsidert, elaggott bútorokat, ruhaszárítót és lekopaszodott karácsonyfát kora nyáron - nagyjából ezeket lehet látni a nagyvárosi erkélyeken, miközben nagy talány, hogy hová kerül az a majd százezer virágpalánta, amit minden évben ellopnak a budapesti közparkokból. Elég valószínű, hogy nem az erkélyekre ELŐHANG. KAR (jön) Két nagy család élt a szép Veronába, Ez lesz a szín, utunk ide vezet. Vak gyűlölettel harcoltak hiába, S polgárvér fertezett polgárkezet. Vad ágyékukból két baljós szerelme Csodálatos Júlia és Rómeó. Vági Barbara. 2021.06.11. 22:16. Ez az előadás tele van szerelemmel, gyönyörű és gyarló emberi megnyilvánulással, a Mészöly-fordítás pedig lenyűgöző. Szép előadást akartunk csinálni. Az volt a cél, hogy ez egy igazi ünnep legyen - mondta Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház. Az angol és ír pubokban italt ugyanis kizárólag a pultnál lehet rendelni. Mint a brit sörgyártók és -kereskedők szövetségének Passport To The Pub című kiadványából megtudhatjuk, semmiképpen ne kiáltsunk hangosan pincérért, hanem próbáljuk meg illedelmesen magunkra terelni a csapos figyelmét (a szemébe kell nézni, a. Szebbnél szebb gumicsizmák, rózsaszín ültetőlapátok, színes kertészkesztyűk hirdetik, trendi lett saját kertben termeszteni a zöldséget, gyümölcsöt. Ezt ne hagyja ki! A főpolgármesterre ráégett Gyurcsány Sifter Melindától, az egyik zalaegerszegi gazdabolt vezetőjétől.

Nézd meg az összes 'E' betűvel kezdődő magyar szót Könyv: Az angol irodalom kincsesháza - Védőborítós példány - Szerb Antal, Arany János, Bóka László, Képes Géza, Kosztolányi Dezső, Szász Károly, Vas István,.. Szép előadást akartunk csinálni. Az volt a cél, hogy ez egy igazi ünnep legyen - mondta Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója, a darab rendezője az Origónak a Rómeó és Júlia egyik próbája után. Pénteken este bemutatták az előadást - az élet újraindulása óta ez volt a Nemzeti nyitóbemutatója

Rómeó és Júlia (színmű) - Wikipédi

A darabot már Shakespeare idejében is parodizálták, Henry Porter Two Angry Women of Abingdon (1598) és Thomas Dekker Blurt, Master Constable (1607) művében egyaránt van erkélyjelenet, melyben a szűzies főhősnő trágár szójátékokba bocsátkozik Mai magyar helyzet - Erkélyjelenet - Kívánlak! Szeretlek! Lehoznám a csillagokat az égről, Neked! - Nem! Nem kell! Nem ezek kellenek! Hozzál haza egy milliót, ha lehet hetente Herczegh Péternek pont az erkélyjelenet jutott. Láttam számos ifj. Vidnyánszky által játszott, akrobatikusan megoldott főszerepet, megnéztem persze Zeffirelli filmjét többször - s benne a pillekönnyedségű, boldogságtól repkedő kamaszszínészt. Így teljesen megértem a mostani előadás főszereplő választását Angol reneszánsz Élete Színpada Rómeó és Júlia szerelmi tragédia végzetszerűség légköre két szembenálló világ szerkezete expozíció bonyodalom, katasztrófa dráma fordulópontja Angol reneszánsz Anglia a 16. század végére nagyhatalom lett -> gazdasági fellendülés konszolidáció miatt a tudomány és.

Az angol reneszánsz színház és dráma - AltaBlog MI

Angol reneszánsz, Shakespeare DRAFT. 7 minutes ago by. keepcalmandteachon2015_35646. 9th grade . Education. Played 0 times. 0 likes. 0% average accuracy. 0. Save. Edit. Edit. Print; Share; Edit; Delete; Report an issue; Live modes. Start a live quiz . Classic . Students progress at their own pace and you see a leaderboard and live results erkÉlyjelenet Hétfőtől (a múlt hétfőtől) jól megérdemelt (vagy nem) szabadságomat töltöm egy pozsonyi panelház hetedik emeleti lakásában (otthon). Rá se néztem a Vasárnap aktuális (e heti) számára, munkatársaim teszik a dolgukat, nem is akárhogy Szín: Erkély Júliáék házában. Sűrű kert, nagy fák, kis bokrok, pókok, hangyák nagy számban.Júliáéban fogsor.Tücsökszó hallik.Júlia is hall.Nagyot.Ezért Rómeó nem is bujkál a kertben, hanem nyíltan és ittasan közelít.Júlia sápadtan és másnaposan megjelenik az erkélyen.Júlia:De szép holdas ma az éj!Hányingerem nem csekély...Pálinkára nagyfröccsök,Ettől. A holló - Baltimore. Budapesten forgatták a John Cusack és Luke Evans főszereplésével készült 2012-es A holló című thrillert is. A sztori a 19. századi Baltimore-ban játszódik, a középpontban pedig egy brutális gyilkosságsorozat áll, amelyet Emmett Fields nyomozó a detektívtörténet műfajának feltalálója, Edgar Allan.

Listen to discovery playlists featuring Erkélyjelenet by thejupiterkids on desktop and mobile erkélyjelenet fn 3B . 1. (Szính) '〈eredetileg Shakespeare Rómeó és Júliájának ilyen jelenetére vonatkoztatva:〉 olyan jelenet vmely színdarabban, amelyben az erkély alatt álló férfi szereplő szerelmet vall az erkélyen álló női szereplőnek' Shakespeare Julius Caesar-jának 3-dik és 4-dik fölvonása adatott, melyet Romeo és Juliá-ból az erkélyjelenet. A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából. Ez a szócikk az Athenaeum könyvkiadó 1910-1920 közötti sorozatáról szól. Hasonló címmel lásd még: Modern könyvtár (egyértelműsítő lap). Nem tévesztendő össze a következővel: Modern Ifjúsági Könyvtár. több író, szerk. Gömöri Jenő Tamás. A Modern Könyvtár egy 20.

Rómeó és Júlia teljes film magyarul 2013 - YouTub

Az első erkélyjelenet.... 殺珞 #vigyázzunkegymásra #gyakorolnikell #nemsokárakoncert 殺殺 Erkélyjelenet Szín: Erkély Júliáék házában. Suru kert, nagy fák, kis bokrok, pókok, hangyák nagy számban. Júliáéban fogsor. Tücsökszó hallik. Júlia is hall. Nagyot. Ezért Rómeó nem is bújkál a kertben, hanem nyíltan és ittasan közelít. Júlia sápadtan és másnaposan megjelenik az erkélyen. Júlia: De szép holdas.

Mihály Tamás Mihály Tamás (Budapest, 1947. szeptember 24.). becenevén Misi, basszusgitáros, zeneszerző, az Omega együttes tagja, Mihály Andrá Kommentek: A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban

Erkélyjelenet a furgonon 168

Mindent bele, Peter Parker! Hálás vagyok Marc Webbnek. Noha Hollywood és a Pókember kapcsolatának történelmét ismerve tudjuk, hogy tulajdonképpen nem létezik adaptáció Ben bácsi sztoikus nyugalommal előadott bölcsessége nélkül: A nagy erő nagy felelősséggel jár. Peter Parker szuperhőssé, azaz Pókemberré válása. You are here. Főoldal » Szórakozás » Karikatúrák » Egyéb. Egyé Szebbnél szebb gumicsizmák, rózsaszín ültetőlapátok, színes kertészkesztyűk hirdetik, trendi lett saját kertben termeszteni a zöldséget, gyümölcsöt. Ezt ne hagyja ki! Parlament nélkül egyre szánalmasabbá válik Jakab Péter Sifter Melindától, az egyik zalaegerszegi gazdabolt.

Eleven testek - PORT

Shakespeare egyszerűen csak olvasta egy itáliai szerző romantikus történetének angol fordítását, és átköltötte azt saját szája íze szerint. Létezett ugyan egy Capulet nevű család, már az Isteni színjátékban is említik őket, de ők cremonaiak voltak, nem veronaiak. Ahol Az Erkélyjelenet Játszódott (Játszódhatott. A Globe színház 18/A 1. Az angol színházak virágkora Az Erzsébet-kori Angliájában az udvar támogatja a színjátszást Hivatásos színtársulatok jöttek létre Legalább 10 nyilvános színházat is építettek London külvárosaiban 1576 és 1616 között (a leghíresebb a Globe színház) A Globe-ot is a Lordkamarás Színészeinek Társulata építtette Shakespeare 1601-től. Első szerzeménye az együttesben a Spanyolgitár legenda, amelyet ő maga is énekelt. Ezen kívül az első Omega-album, az angol nyelvű Omega Red Star from Hungary dalainak többsége is az ő hangján hallható, mert az énekes Kóbor János nem tudott kiutazni Angliába a felvételre Erkélyjelenet. Robi: Nézd legurul egy csillag, Erre lobban a fénye, Látod valaki egy angyalt Küldött értem. Mercutio: Legalább ne kiabálj. Robi: Jöjj ide gyere angyal, Csillag ide hullj le, Szép szemeibe mától Fénynek bújj be. Mercutio: Fények őrzik a házat Fények járnak a kerben. Robi: Fénylő képek egy lányról.

Rómeó És Júlia Erkélyjelenet - Madeelous

10. | 1 könyvjelző. A szenvedély két ifjú vértanújának neve mélyen bevésődött a kultúrtörténetbe, tragikus sorsuk feldolgozások tömegét inspirálta világszerte. 27 opera, 40 film, számtalan klasszikus és modern dal, vers, illusztráció, szállóige, graffiti - mindegyik a maga módján, a maga korának viszonyrendszerében. játék, az erkélyjelenet a kerti medencében, a lakókocsiba száműzött Romeo, akit nem ér el a futárposta - mindez a korabeli Shakespeare. Igy hiteles, ahogy van, az indulatok és szenve-délyek spontán megnyilatkozásával, a fiktív angol fasizmusának realista képeit,

Rómeó és Júlia erkélyjelenet · Vicc - Humo

II. Erzsébet ünnepségre hívta Harryéket, de lehet, hogy ..

 1. felső színpad: itt pl.: erkélyjelenet. Rómeó és Júlia. Arthur Brooke elbeszélő költeményét használja fel forrásként 1594-ben írta, nyomtatásban 1597-ben jelent meg. A színterek gyors váltakozásra és a hangulati elemek keveredése középkori hagyomány. Ami új: a szerelmi téma. Műfaja: tragédia. Szerkesztés
 2. Andy Vajna karrierje kezdetétől biztos kézzel nyúlt a kultikussá és kasszasikerré váló filmötletekhez. Neki köszönhetjük Rambót, az Angyalszívet, a Budapesten forgatott Evitát, de a harmadik Die Hard-filmet is. Alig győztünk válogatni, melyik filmeket tartjuk emlékezetesnek Andy Vajna munkásságából
 3. Jó Pajtás, 7. szám, 2014. február 27. 68. évf., 2014. II. 27., ára 50 dinár 7 Az internetes világ veszélyei Jókai is megtalálható a Wikiszótáro
 4. Budapesti erkélyjelenet nyolc képben Horvát Zsolt 2006. október 23. 18:26, utolsó frissítés: 18:26 . #i#Ülök békésen a szobában, és beárad a füst az erkélyajtón. Irtózatosan csípi a szemem, felháborodottan kiugrom az erkélyre.#/i# #b#[tudósítás]#/b#
 5. ózus erkélyjelenet és az első éjszaka is, ugyanakkor ekkor ért véget kettőjük élete is. A nappal a kétségbeesés a börtön, Paris eljövetele, a szülői nyomás, a két család közti harc és végül Tybalt-Mercutio és Romeo.

5 dolog, amit nem tudtál a Rómeó és Júliáró

 1. Erkélyjelenet. Moni 2013. március 19. Hozzászólások (0) Ahogy közeledik a szép idő, itt az ideje egy kis fazonigazításnak a balkonon. Íme néhány inspiráló ötlet, hogyan lehet akár csak egy tenyérnyi erkélyt is a lakás igazán klassz és hívogató területévé alakítani
 2. A(z) 56 Csepp vér Erkélyjelenet című videót kevcso nevű felhasználó töltötte fel a(z) zene kategóriába. Eddig 87 alkalommal nézték meg
 3. Erkélyjelenet Szín: Erkély Júliáék házában. Sűrű kert, nagy fák, kis bokrok, pókok, hangyák nagy számban. Júliáéban fogsor. Tücsökszó hallik. Júlia is hall. Nagyot. Ezért Rómeó nem is bújkál a kertben, hanem nyíltan és ittasan közelít. Júlia sápadtan és másnaposan megjelenik az erkélyen. Júlia: De szép.
 4. Erkélyjelenet. 2013. február 22., 10:20. A parkolóban nyolcan állnak egy vonalban, szemben a börtönfolyosó, azelőtt gangnak mondták volna. Négy férfi hajol át a korláton, ketten csíkosban, ketten atlétában, velük szemben szögesdrót kerítés, amögött rokoni sereglet, feleség, ipam-napam, anyós, két nyolc-tíz éves forma.

Video:

Shakespeare és a reneszánsz dráma (érettségi tételek

 1. Angol reneszánsz dráma és színház, Shakespeare. A tizenhatodik századi Angliában a polgári életformával kialakult a szabadidő és az igény a szórakozásra. A puritán városvezetés erkölcstelennek tartotta a színházat, ezért a színházakat a Temzén túl építették. Az ekkori színházakban még állatviadalokat tartotta.
 2. t fordított erkélyjelenet? A székely népi játék szerzője éppúgy a szere-lem és a halál végletes mezsgyéjén mozgatja szereplőit,
 3. Darabanth | 275. Gyorsárverés | 1975 Horváth Péter: Erkélyjelenet, jelzés nélküli vintage fotóművészeti alkotás, bemutatva a Magyarország ma című fotókiállításon 1975-ben, a Magyar
 4. Online: 1: Összes: 147652: Hónap: 4077: Nap: 186 eOldal.hu, 2007-2020 © Minden jog fenntartva., 2007-2020 © Minden jog fenntartv

A Rómeó és Júlia (eredeti cím: Romeo e Giulietta / Romeo and Juliet) 1968-ban készült színes, olasz-amerikai filmdráma. Franco Zeffirelli alkotása William Shakespeare (1564-1616) ismert tragédiájának legnépszerűbb filmváltozata. A rendező szakított az addigi színjátszási hagyományokkal, és a főszerepekre olyan fiatalokat választott, akiknek valós életkora. Angol Biológia Dolgozat Egyenlet Egyetem Érettségi Feladat Fizika Fogalmazás Függvény Geometria Halmaz Házi Házi feladat Irodalom Iskola Kémia Kombinatorika Lecke Logika Magyar Matematika Megoldás Német Nyelvtan Oktatás Számelmélet Számolás Tanulás Történelem. Kezdőoldal » Közoktatás. William Shakespeare öt legjobb darabjának kiválasztása biztosan veszekedést vált ki az irodalomkritikusok és a színházlátogatók között.Bár sokan a Hamletet tartják a Bard legjobb művének, mások inkább a Lear királyt vagy a Téli mesét részesítik előnyben Talán az angol drámaíró ennyire tudott valamit az életről? Azért választottam ezt a darabot, mert úgy vélem, valamilyen formában és mértékben az emberek többsége találkozott vele, sőt talán többször is olvasta vagy megnézte élete során. Az előadás nyugvópontja az erkélyjelenet, mely nyugodtságával és. Mi szépet tudtok egy fiúnak mesélni

erkély+jelenet erkélyjelenet gally+val gallyal Kodály+val Kodállyal tartály+lyukasztás tartálylyukasztás Paraguay+val Paraguayjal 3. Húzd alá a mondatba illő, helyes formát! 7/ A főnököm túl gyenge kezű/gyengekezű ahhoz, hogy kordában tartsa a beosztottjait. Most olvastam el az ide vágó/idevágó bekezdést 10 leghíresebb Shakespeare-idézet. 30 Jul, 2019. William Shakespeare , a történelem leghíresebb dramaturgjának idézetei tele vannak szenvedéllyel és bölcsességgel, és néha árnyalattal a szarkazmusban. Shakespeare írásának szenvedélye soha nem mozdítja el az olvasót. A bárd 37 darabot és 154 szonettet írt, műveit ma is. Erkélyjelenet Szín: Erkély Júliáék házában. Sűrű kert, nagy fák, kis bokrok, pókok, hangyák nagy számban. Júliáéban fogsor. Tücsökszó hallik. Júlia is hall. Nagyot. Ezért Rómeó nem is bújkál a kertben, hanem nyíltan és ittasan Az angol férfiak azóta is várják, hogy valaki bemutassa őket az angol nőnek Shakespeare: Rómeó és Júlia . A Rómeó és Júlia William Shakespeare angol drámaíró egyik legismertebb tragédiája. Két ellenséges veronai család gyermekei között szövődött végzetes szerelem történetéről szól. Shakespeare életében a legnépszerűbb színdarabjai egyike volt, a Hamlettel együtt azóta is a legtöbbet játszott Shakespeare-mű Shakespeare ihletése pedig visszaköszön az erkélyjelenet-versenyben a Villa Gyömrő előtt, Zeffirelli Rómeó és Júlia klasszikus filmfeldolgozásának vetítéseiben a Békebeli Sörkert teraszán, és természetesen a Hankó István Művészeti Központban élőben, színpadra állítva is megtekinthetik azt az érdeklődők

Gorzi oldala - G-Portá

 1. a konvención - az erkélyjelenet például egyike legárnyaltabb teljesítményé-nek -, de Júliájának nincs olyan sajátossága, mely megjegyezhetővé tenné. Ninsen olyan villanás, ami csak az övé lehetne. Így aztán Júliát látjuk, ahogy azt a konvenciók szerint kell. Kedves és hamvas, ám leginkább szürke és erélyte-len
 2. Videós erkélyjelenet drogdílerrel, rendőrökkel. Hiába menekült az erkélyen át a budai drogkereskedő, elfogták. fel 0 le. 24.hu 2018. 02. 02. Kategóriák (5) #belföld; #i kerület; #drog; #kábítószer; #drogkereskedő.
 3. Friss kommentek. Katana750: A videóhoz annyit, hogy kitömött macska volt a hulla merev. 2017-10-29 12:04 A Sátántangó a top 50-ben; Rónarider: a legjobb animációs film, amit láttam 2017-07-16 14:47 Itthon nincs berögzülve a Tintin; Tralfamador75: És a regényt soha nem adták ki nálunk (gondolom, nem is fogják). 2017-06-24 02:32 Az idő urai határozottan rossz fil
 4. Este cirkuszba vittek bennünket. Ugyanis az volt vendéglátóink mottója, hogy annyi programot csináltak, amitől holt hulla fáradtak leszünk, s nincs erőnk kimenni a városba a néppel kommunikálni. Bevallom férfiasan hússzor elbóbiskoltam a cirkusz alatt... Este megismétlődött a szokásos erkélyjelenet
 5. A hoki- és a kosárcsapatnak is jutott a fiesztából, de a fénypont a labdarúgók erkélyjelenete volt

William Shakespeare: Rómeó és Júlia. William Shakespeare, a drámairodalom egyik legnagyobb alakja 1564-ben született az angliai Stratford upon-Avonban, földműves szülőktől. Feleségül vette a várandós Anne Hathawayt, házasságukból 3 gyermek született. 1599-ben korábbi társulata új színházának a Globenak 10%-os. Angol reneszánsz. Élete. Színpada. Rómeó és Júlia. szerelmi tragédia. végzetszerűség légköre. két szembenálló világ. szerkezete. expozíció. bonyodalom, katasztrófa. dráma fordulópontja. Angol reneszánsz. Anglia a 16. század végére nagyhatalom lett -> gazdasági fellendülés. konszolidáció miatt a tudomány és az. - Az egykori angol kapitány, Steve McClaren nagyon jól összerakta a csapatot, motiváltak voltak, és jól bírták a tempót a bajnokság végéig. Mindenki arról beszélt, hogy na, most aztán tényleg kikap a Twente, de csak nem jött el ez az idő, elkerülték a hullámvölgyeket, s ha néha melléjük is állt a szerencse, végül. Abszolút nem tudom megítélni, hogy a fordítás zseniális lett, vagy minősíthetetlenül borzalmas, ugyanis őszintén megmondom, hogy néhány mondat már annyira kínosan gagyi lett, mégis szórakoztató, ha az ember kiiktatta aznapra az utolsó agysejtjeit is Az Angol Leveses Csészék (Finom Receptekkel) nevű csészécsaládot a Mami már 2 éve kapta a mamijától és kitudja miért minden pohár és bögre fotózásból mindig véletlenül kimaradt. Tovább nem is szaporítom a szót most mindet azonnal meg lehet itt csodálni